Type and press Enter.

G7 Locatie

Eén locatie,
drie ervaringen.

Beleef ons restaurant vanuit het eeuwenoude vakwerkhuis uit 1593 aan de Gruizenstraat 7 en kijk mee in de keuken. Kies voor hemels genieten in het Gruizenkerkje dat al in hartje Sittard ligt sinds 1634. Of laat je op een zomerse avond verrassen door spannende smaken op ons intieme terras.

HISTORISCHE AMBIENCE IN HET

GRUIZENKERKJE

Lang deed de Gruizenkerk dienst als Protestantse kerk. Dit pittoreske godshuis stamt al uit 1634. We hebben dit gebouw vol historie omgetoverd tot ons restaurant. Hier kun je in een sfeervolle ambiance genieten van spannende smaakcombinaties.
ERVAAR VAKWERK IN ONZE

KEUKENSERRE

Neem plaats in het oudste deel van Restaurant G7, het vakwerkhuis op Gruizenstraatje nummer 7. Dit is de plek waar je meemaakt hoe gewoon verandert in bijzonder. Vanuit onze keukenserre zie je de koks namelijk live aan het werk. Benieuwd naar het geheim van de chef?

Onze keukenserre is ook geschikt voor private dining gezelschappen tot zestien personen.
CULINAIRE ZOMERAVOND OP ONS

TERRAS

Niets zo heerlijk als op een mooie zomeravond samen lekker lang tafelen in de buitenlucht. Of het nu gaat om een romantisch diner voor twee of een culinair uitje met de hele familie, op ons knusse terras is het zalig zitten. Lach, geniet en proef van alledaagse ingrediënten die met een verfrissende twist van onze chef smaken als nooit tevoren.